Stichting Dorpsactiviteiten Noordhoek

Leuke activiteiten voor alle leeftijden

Welkom op de website van SDN !


Noordhoek

Noordhoek is een gezellig, klein dorp in de Noord-Brabantse gemeente Moerdijk met ca. 1.000 inwoners. Het dorp heeft een rijke agrarische historie in de vlas- en champignonteelt. In het centrum van het dorp staan de karakteristieke St. Jozefkerk en de naastgelegen brede school St. Jozefschool. Het dorp kent ook een rijk verenigingsleven met o.a. een voetbalclub, tennisvereniging, een ponyclub, carnavalsvereniging en een tafeltennisvereniging. Het plaatselijke café geeft onderdak aan de dart-, biljart- en duivenvereniging. De inwoners van Noordhoek doen graag leuke activiteiten samen en dat heeft geresulteerd in de oprichting van de Stichting Dorpsactiviteiten Noordhoek in 1986. 

 

 

Stichting Dorpsactiviteiten Noordhoek

SDN organiseert het hele jaar door allerlei activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen binnen Noordhoek. Er is een aantal jaarlijks terugkerende evenementen zoals de lampionoptocht met kerstboomverbranding, gezellige kaartavonden, een Paasactiviteit voor de basisschooljeugd, de wandelvierdaagse en de nationale Buitenspeeldag. 

Daarnaast organiseren we diverse workshops, soms een zeepkistenrace, dan weer een fototentoonstelling over de geschiedenis van Noordhoek. Bekijk onze website maar eens en zie wat we allemaal al gedaan hebben en wat er nog op het programma staat de komende maanden.

 

 

  

 

 

 

 

 
Over deze website

Onder de knop "Activiteitenkalender" bovenaan vindt u een overzicht van alle activiteiten die we de komende maanden organiseren. Onder de knop "Inschrijven activiteit" kunt u zich opgeven voor een bepaalde activiteit. Wilt u weten hoe u ons kunt bereiken? Kijk onder de knop "Contact".

  

Deze website is mede mogelijk gemaakt door: 

 Lolbroeken

&

Grapjassen

 

Verkoop en verhuur van party- en themakleding

 

 

Catering van Geel

St. Jozefstraat 17

4759 BC  Noordhoek

 

Telefoon 0168-402213

 

 

Café Noordhoek

 

Ardy & Janina Wezenbeek

 

 

Uw logo ook hier?

 

Neem contact met ons op!

 

Website laatst bijgewerkt op: 5 juli 2016

 


E-mail