Stichting Dorpsactiviteiten Noordhoek
Activiteiten en evenementen voor jong en oud

Het Noordhoeks Nieuws.


Al jarenlang heeft Jan van de Klaauw zich ingezet voor het dorp om het Noordhoeks Nieuws te maken. Dit heeft hij altijd met veel plezier gedaan. Het is altijd een boekje geweest dat mensen graag in ontvangst namen om het weer eens door te spitten. Helaas moest Jan besluiten om te stoppen met het Noordhoeks Nieuws en zocht een opvolger. 

Omdat niemand zich aandiende om het Noordhoeks Nieuws op zich te nemen, en wij als bestuur van SDN het zonde vonden om dit boekje verloren te laten gaan, hebben Jolanda en Sijarina besloten om het boekje over te nemen. Helaas is de uitgave van het boekje wel omlaag gegaan, 5 keer per jaar, maar het bestaat nog dat vonden wij het belangrijkste.

Wanneer u niet in Noordhoek woont en toch het Noordhoeks Nieuws wilt lezen, kunt u zich aanmelden voor de digitale versie via noordhoeksnieuws@gmail.com. Dan krijgt u het Noordhoeks Nieuws digitaal doorgestuurd.


Mocht u vragen, opmerkingen hebben of redactionele stukjes, bedankjes, oproepen willen insturen? Dat kan via onze email: noordhoeksnieuws@gmail.com.

E-mail